25
06
2020
Hapendamine fookuses – küüslauk!
Jätkame saadud teadmiste praktikasse panemisega! Nimelt saime kevadel teada, et toitude hapendamine on hea võimalus toidu abil immuunsüsteemi tugevdamiseks. Abiks on meil jätkuvalt Rain Kuldjärv,... Loe veel
10
06
2020
Hapendamine fookuses – meeküüslauk!
Sel kevadel on meie artiklites korduvalt juttu tulnud hapendatud toidu hüvedest ja sellest, kuidas saame ise lihtsate koduste ja kodumaiste toiduainete ning toiduvalmistamise meetoditega oma... Loe veel
15
04
2020
Hapendamine fookuses – karulauk!
Kevadine vitamiinipomm karulauk on lemmik pestodes, määretes ja salatites. Lisame omalt poolt nimekirja ühe vähem tuntud, aga tähelepanu vääriva võimaluse – karulaugu hapendamine! Hapendades karulauku... Loe veel