Kas teadsid, et meie soolestikus peidab end üüratu mikromaailm ning seal elab üle 100 triljoni bakteri? Ja et seal antakse meie immuunsusele oluline panus – üle 75% meie immuunsusest on määratud soolestiku mikroorganismide poolt? Mikroobikooslus ehk mikrobioom mõjutab meie enesetunnet, füüsilist ja vaimset tervist nii märkimisväärselt, et seda kutsutakse lausa „teiseks ajuks“. Just sellest ja mitmetest muudest põnevatest avastustest saad kuulda koolitusel, mis kajastab hetke ühte kuumimat uurimisvaldkonda toitumis- ja terviseteaduse maastikul.
Rain Kuldjärv on töötanud üle kümne aasta TFTAK-is, kus viinud läbi erinevaid mikrobioomi uuringuid kaasavaid projekte. Mikrobioomi olulisust meie elukvaliteedile mõistetakse aina paremini ning ootuspäraselt on selle üks olulisemaid mõjutajaid toit. Just erinevate funktsionaalsete toitude ja jookide tarbimise tervisemõju uuringud on hetkel Raini uurimistööde fookuses. Koolitusel saab teada, kui oluline mikrobioom meie jaoks on ning kuidas tänapäeva teadus uurib, milline on toidu mõju meie mikrobioomile ja seeläbi kogu meie tervisele.
Koos saame kokku panna koolituse, mis vastab teie vajadustele.